Jakie wagony w Rzymie?

Jeżeli oprócz "naszego" Metra insteresujesz się kolejami podziemnymi w innych krajach i na innych kontynentach, zapraszam do dyskusji na tym forum.

Moderatorzy: Piotr, Czarek

Jakie wagony w Rzymie?

Postprzez aessar » Cz lip 17, 2003 11:29 pm

Witam wszytskich :)

Mam pytanko: Czy ktoś wie jakiej firmy/model pociagów jeździ W Rzymie na linii B (ta niebieska ;) )

Może ktoś wie gdzie jest jakieś www o tych wagonach/metrze rzymskim?

Z góry dzięki :)
Avatar użytkownika
aessar
Znawca
Znawca
 
Posty: 266
Dołączył(a): Cz lip 17, 2003 11:03 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez MeWa » Cz lip 17, 2003 11:48 pm

http://www.metropla.net/eu/rom/roma.htm
tam masz i linki i nformacje
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez aessar » Pt lip 18, 2003 12:19 am

Dzięki :)
Avatar użytkownika
aessar
Znawca
Znawca
 
Posty: 266
Dołączył(a): Cz lip 17, 2003 11:03 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Banan » Pt lip 18, 2003 10:03 am

HM.....Troche pomazane to metro
Banan
 

Postprzez Lenin » Pt lip 18, 2003 12:12 pm

Nie to co nasze, piekne, czyste... :)
Avatar użytkownika
Lenin
Znawca
Znawca
 
Posty: 123
Dołączył(a): Pt lip 18, 2003 1:04 am
Lokalizacja: Wawa, Stary Mokotow

Postprzez MeWa » Pt lip 18, 2003 12:51 pm

cóż - u nas z tymdobrze walczą
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Lenin » Pt lip 18, 2003 4:50 pm

Taak, z tego co czytalem na forum, to nawet GROM walczy z grafficiarzami ;)

Biedny Czejar :) - nie dolby?
Avatar użytkownika
Lenin
Znawca
Znawca
 
Posty: 123
Dołączył(a): Pt lip 18, 2003 1:04 am
Lokalizacja: Wawa, Stary Mokotow

Postprzez Banan » Pt lip 18, 2003 5:02 pm

A gdzie :?::?:


dolby i Lenin sie znacie :?::?:
Banan
 

Postprzez MeWa » Pt lip 18, 2003 6:37 pm

w temacie: GRAFFITI W METRZE

skąd taka sugestia Bananie, że Dolby i Lenin mieliby się znać?
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Banan » Pt lip 18, 2003 6:58 pm

Przeczytaj sobie 3 posty poniżej i tam jest .A taki zbieg okoliczności że na forum my a tu nagle 2 osoby sie rejestrują :khem:
Banan
 

Postprzez MeWa » Pt lip 18, 2003 7:18 pm

Ja w tym nie widzę nic dziwnego
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Banan » Pt lip 18, 2003 7:21 pm

Po prostu zapytałem sie czy sie znaja :?: Właśnie co w tym dziwnego
Banan
 

Postprzez MeWa » Pt lip 18, 2003 7:25 pm

po prostu nie widzę związku przyczynowo - skutkowego między tym, że zarejestrowali się w krótkim odstępie czasowym :)
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Banan » Pt lip 18, 2003 7:36 pm

Lenin napisał(a):Biedny Czejar :) - nie dolby?


To mi wskazuje na to że sie znają.Mogą obydwoje znać ''Czejara'' (może pracuje w GROM-ie :oczko: ) i ''nie dolby'' może to też coś mówi
Banan
 

Postprzez MeWa » Pt lip 18, 2003 8:09 pm

to umkło mojej uwadze :)
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Następna strona

Powrót do Świat

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron