nie działa autologowanie

Jeśli znaleźliście jakiś błąd lub macie problem z moją stroną to przekaźcie to tu.

Moderatorzy: Piotr, Czarek

nie działa autologowanie

Postprzez MeWa » Śr sie 20, 2003 3:34 pm

Piotrze, czasem nie działa autologowanie!!
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Piotr » Śr sie 20, 2003 7:25 pm

dziwne mi działa przez cały czas. Ale nie przejmuj się ty z pierwszymi dniami września wszsytko się zmieni, wiecej nie powiem :oczko:
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez MeWa » Cz sie 21, 2003 1:43 pm

wow jakieś zmiany!!
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Lenin » Cz sie 21, 2003 3:37 pm

Mi dziala caly czas.
Uchyl rabka tajemnicy Piotrze :)
Tak dla długich składów 81.!
Avatar użytkownika
Lenin
Znawca
Znawca
 
Posty: 123
Dołączył(a): Pt lip 18, 2003 1:04 am
Lokalizacja: Wawa, Stary Mokotow

Postprzez Piotr » Cz sie 21, 2003 4:31 pm

Nic narazie nie moge powiedzieć bo zepsuję niespodziankę, bądźcie jednak pewni iż:
    -forum bedzie działało bez zastrzeżeń
    -nie będzie żadnych błędów przy pisaniu wiadomości czy PW
    -będzie szybko, sprawnie i miło :oczko:
    -sama strona metro.civ.pl też się zmieni

Narazie tylko tyle, więcej zobaczycie, ujrzycie we wrześniu kiedy to funkcjonalność naszego forum zmieni się nie do poznania.
BTW. Gratulacje napisaliśmy już ponad 800 postów :brawo:
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez MeWa » Cz sie 21, 2003 5:16 pm

Piotrze, jeżeli można, to zastanów się nad zmianą kolorystyki strony głównej na bardziej pogodną, np. kolory metra
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Piotr » Cz sie 21, 2003 7:36 pm

MeWa napisał(a):Piotrze, jeżeli można, to zastanów się nad zmianą kolorystyki strony głównej na bardziej pogodną, np. kolory metra


Pomysle, jednak na pierwszym miejscu w planie robót będzie usprawnienie forum później strona.
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Lenin » Cz sie 21, 2003 8:21 pm

Przeniesiesz forum z host.sk na lepszy serwer?
Tak dla długich składów 81.!
Avatar użytkownika
Lenin
Znawca
Znawca
 
Posty: 123
Dołączył(a): Pt lip 18, 2003 1:04 am
Lokalizacja: Wawa, Stary Mokotow

Postprzez Piotr » Cz sie 21, 2003 9:31 pm

Lenin napisał(a):Przeniesiesz forum z host.sk na lepszy serwer?


Więcej nie powiem :oczko:
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Gość » N wrz 07, 2003 7:56 pm

Piotrze, forum działa cacy, ale samo wylogowywuje się!!

MeWa
Gość
 

Postprzez Piotr » Pn wrz 08, 2003 2:56 pm

Mi działa poprawnie, pewnie zdarzyło Ci się to gdy przenosiłem pliki z bazy danych. Mi działa wszystko dobrze, autologowanie również. W razie czego piszcie.
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Gość » Pt wrz 12, 2003 5:20 pm

nie działa - wszelkie próby logowania kończą się komunikatem:

Podczas sprowadzania URL-a: http://www.metro2.civ.com.pl/phpBB2/login.php?
Obrazek
Serwer DNS zwrócił następującą wartość
Name Error: The domain name does not exist.
To oznacza, że:
Serwer cache nie jest w stanie polaczyć się z hostem o nazwie wymienionej w URL.
Sprawdź czy podany adres jest poprawny.
Gość
 

Postprzez Piotr » Pt wrz 12, 2003 6:01 pm

Koniec z przeprowadzkami wszsytko jest na nowym serwerze. Czy inni tez nie moga sie zalogować ?
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Banan » So wrz 13, 2003 1:13 pm

U mnie wszystko jest sprawne :)
Banan
 

Postprzez Piotr » So wrz 13, 2003 4:19 pm

To się cieszę, nie powinno być żadnych problemów ;)
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Następna strona

Powrót do Błędy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron