Kłopoty przy pisaniu odpowiedzi

Jeśli znaleźliście jakiś błąd lub macie problem z moją stroną to przekaźcie to tu.

Moderatorzy: Piotr, Czarek

Kłopoty przy pisaniu odpowiedzi

Postprzez MeWa » Wt lip 08, 2003 7:01 pm

Pisząc odp. na dany temat często pojawia mi się komunikat: "The page cannot be displayed" i mimo, że odpowiedź zostaje zamieszczona w danym temacie, to na forum nie pisze, że ja napisałem ostatnią odp. Troche jest to mylne, bo nie wiem, na co pisać odp.!!
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Piotr » Wt lip 08, 2003 7:12 pm

heh który raz ja to powiem :khem: Serwer i jeszcze raz serwer, nie moja wina, tym bardziej skryptu. Serwer jest wolny, ma małą przepustowość, stąd te błędy. Staram się o hosting w jakieś dobrej firmie. jezeli znacie jakieś mozecie mnie wspomóc pisząc do nich w moim imieniu. Choć, możecie nawet i w swoim jako uzytkownicy tego forum, którzy poszukują lepszego miejsca na swe rozmowy. Ja sam już szukam, cierpliwości :oczko:
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez MeWa » Wt lip 08, 2003 7:21 pm

OK Wierzymy... :)

i liczymy powodzenia...
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez MeWa » So lip 12, 2003 1:36 pm

teraz niestety jest coraz więcej kłopotów - jakby moje odp. nie zawsze są rejestrowane na głównym forum, mimo, że się pojawiają

Komunikat: NIE OKREŚLONO TYPU POSTU
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Banan » So lip 12, 2003 4:46 pm

A ja jak pisze odpowiedz klikam Alt L be chce napisac el/ NIEDZIALAJA POLSKIE ZNAKI :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::! RATUNKU
Banan
 

Postprzez Banan » N lip 13, 2003 10:37 am

MeWy post byl ostatni a na forum mój jest ostatni :?: :cry:
Banan
 

Postprzez MeWa » Wt lip 15, 2003 8:04 pm

Te i inne problemy znacznie utrudniają korzystanie z forum
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez MeWa » Wt lip 15, 2003 8:22 pm

teraz przy każdej odp. wyswietla się ten komunikat i odp., albo się nie pojawia, albo nie jest rejestrowana! Szału można dostać
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Piotr » Wt lip 15, 2003 9:26 pm

Przykro mi z tego powodu, naprawdę co do polskich znaków to nie wiem, mi jakos wszsytko działa. Jedynie w shoutboxie, w pomniejszonej wersji polskie znaki nie dzialaja ale w powiekszeniu juz wszsytko jest okej. Na samym forum z polskimi znakami nie mam najwiekszego problemu. Co do serwera szukam....
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez MeWa » Wt lip 15, 2003 10:28 pm

liczymy na Ciebie Piotrze
mamy nadzieję, że problemy są krótkotrwałe...
(i zdradź więcej szczegółów nt. składu 6-cio wagonowego...)
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Banan » Wt lip 15, 2003 10:44 pm

No i nie pojawiaja się ostatnie odpowiedzi. posty-widma
Banan
 

Postprzez MeWa » Wt lip 15, 2003 11:57 pm

cóż...
Trza być dobrej myśli
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Banan » Śr lip 16, 2003 11:46 am

pewnie to tylko chwilowe
Banan
 

Postprzez MeWa » Cz lip 17, 2003 9:09 pm

już się znacznie polepszyło
(mam nadzieję, że nie chwilowo)
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Banan » So lip 19, 2003 9:40 am

Czesem jest tak , że piszę odpowiedź a gdy wysylam jest " cos tam jakiś tam błąd :blabla: " i potem prubuje kolejny raz wysłać to samo i znowu i tak jeszcze raz. No to wychodzę z forum. Wracam a tu moje trzy posty takie same (MeWa chyba tobie też to się zdarza)
Banan
 

Następna strona

Powrót do Błędy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron