nie dziala strona główna

Jeśli znaleźliście jakiś błąd lub macie problem z moją stroną to przekaźcie to tu.

Moderatorzy: Piotr, Czarek

nie dziala strona główna

Postprzez MeWa » Cz cze 26, 2003 9:36 pm

Kilka razy próbowałem wejść na www.metro.civ.pl, ale mimo wielu prób nie udało mi sie... Ładuje się jakieś 10 minut, a potem się nic nie wyświetla.
Co się dzieje? Macie podobne problemy?
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Banan » Pt cze 27, 2003 3:15 pm

Dokładnie to samo ja mam też problem z forum tutaj nie chciało załadoewać się przez 2 dni dlatego odcięty byłem i nie dało się wejść :sad: :sad: :sad: :sad:
Banan
 

Postprzez Piotr » Pt cze 27, 2003 4:09 pm

sorry bardzo , monituję właścicieli serwera civ.pl.Jeżeli awarie będą się powtarzały będę zmuszony poszukać innego serwera.
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Venerable » So cze 28, 2003 12:37 am

www.webmaster.net.pl dzial "za darmo" tam bedzie rubryka "sponsoring"
O hosting Twojej strony beda sie bic.
Venerable
 

Postprzez Piotr » N lip 06, 2003 7:11 pm

Venerable napisał(a):www.webmaster.net.pl dzial "za darmo" tam bedzie rubryka "sponsoring"
O hosting Twojej strony beda sie bic.


hehe, fajnie by było, lecz w internecie jest wiele innnych stron które zajmują się bardziej popularną tematyka :oczko: Ale spróbować można, dzięki w kązdym razie za zgłoszenie tego "błędu"
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Lenin » N wrz 14, 2003 2:05 am

A propos nowej strony - nie dziala zaden z dwoch linkow do boarda (nie dot. poddzialu 'Co na forum') - oba prowadza do 'forum.php' zamiast '/phpBB2'.
Tak dla długich składów 81.!
Avatar użytkownika
Lenin
Znawca
Znawca
 
Posty: 123
Dołączył(a): Pt lip 18, 2003 1:04 am
Lokalizacja: Wawa, Stary Mokotow

Postprzez Piotr » N wrz 14, 2003 2:44 pm

Wiem, bo trwa jeszcze remont i niestety jest jeszcze bałagan ;)
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Piotr » Śr wrz 17, 2003 7:36 pm

Do wszsytkich osób które chciały napisać kometarze do newsów, informuję iż był błąd w kodzie który powodował iż komentarze nie były wyświetlane. Przepraszam za kłopot, teraz wszsytko działa, zapraszam oczywiście do komentowania newsów! :oczko:
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa


Powrót do Błędy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron