mułowate forum

Jeśli znaleźliście jakiś błąd lub macie problem z moją stroną to przekaźcie to tu.

Moderatorzy: Piotr, Czarek

mułowate forum

Postprzez xxl » N paź 09, 2005 10:08 pm

Forum działa tragicznie Strony otwierają się strasznie długo jest problem z wysłaniem posta lub wyświetla się napis że nie znaleziono posta Może warto to sprawdzić???
xxl
Znawca
Znawca
 
Posty: 224
Dołączył(a): Śr gru 15, 2004 8:20 pm

Postprzez 8738 » N paź 09, 2005 10:28 pm

Może tego typu błąd występuje tylko u Ciebie ?
W moim przypadku wszystko jest w porządku.
Do działania Forum,nie mam zastrzeżeń.
www.busstation.net
www.rg.com.pl
www.smoothjazz.com

107/2/1
148/1/2
180/3/1

#665 (MPK Rzeszów) na testach w MZA Warszawa:28.06-31.07.2005

1175/3

180 Kierunek:Zjazd do zajezdni WORONICZA Trasa:PRZYCZółKOWA-WORONICZA
8738
Znawca
Znawca
 
Posty: 109
Dołączył(a): N wrz 04, 2005 10:03 pm
Lokalizacja: ŚRÓDMIEŚCIE PŁD.

Re: mułowate forum

Postprzez Piotr » N paź 09, 2005 10:34 pm

xxl napisał(a):Forum działa tragicznie Strony otwierają się strasznie długo jest problem z wysłaniem posta lub wyświetla się napis że nie znaleziono posta Może warto to sprawdzić???

Nie ma co sprawdzać bowiem jesteś jedyną osoba która ma z tym problem. Nie wiem jakie masz łacze i jakiej przeglądarki używasz, ale nikt poza Tobą problemów nie ma. Tak więc problem leży po stronie twojego komputera (może wina przeglądarki lub łącza).
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Krzysztof Szymanik » N paź 09, 2005 10:38 pm

Chyba w czerwcu była identyczna sytuacja, wtedy spowodowana "zatkaniem" serwera, na którym jest to forum. Również nie otwierały się strony, nie dało się postów wysyłać. Zdarza się, że forum bywa przeładowane, a dodatkowo "zatykają je" zdjęcia wsadzane do postów w formie [img]http://www...[/img]. Każde "odetkanie" forum to działanie doraźne, więc możliwe, że ta prewencja posłuży na kolejne trzy miesiące. :oczko:
Zauważ, że nawet Piotr przestał dodawać zdjęcia do newsów.
Cóż, czekaj więc na chwilową poprawę, chociaż ja osobiście żadnych komplikacji nie zauważyłem. Może to kwestia łącza albo przeglądarki... :?:
Avatar użytkownika
Krzysztof Szymanik
Znawca
Znawca
 
Posty: 356
Dołączył(a): N kwi 17, 2005 9:43 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez xxl » Pn paź 10, 2005 2:32 pm

Mam standardową Neostradę 128 Przeglądarka to FireFox System jest postawiony na nowo
I tylko na tym forum mam kłopoty Wszystko inne działa bez zarzutu Strasznie długo trwa ładowanie i otwieranie stron oraz problemy o których pisałem wczesniej
xxl
Znawca
Znawca
 
Posty: 224
Dołączył(a): Śr gru 15, 2004 8:20 pm

Postprzez siema » Pn paź 10, 2005 6:06 pm

Hmm, to ciekawe, w sumie powinno ci również wszystko działać. Ja nie mam żadnych problemów. Czy inne fora phpBB chodzą u ciebie w porządku?
Avatar użytkownika
siema
Znawca
Znawca
 
Posty: 403
Dołączył(a): Śr gru 08, 2004 8:28 pm
Lokalizacja: Warszawa Żoliborz

Postprzez Krzysztof Szymanik » Pn paź 10, 2005 8:17 pm

Mozilla Firefox? Spieprzyła mi się kilka dni temu (tj. "Program wykonał nieprawidłową operację...", i teraz pozostał mi Microsoft Internet Explorer. Szkoda, bo Firefox był naprawdę dobrą przeglądarką. :???:
Avatar użytkownika
Krzysztof Szymanik
Znawca
Znawca
 
Posty: 356
Dołączył(a): N kwi 17, 2005 9:43 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez chruscik » Pn paź 10, 2005 8:42 pm

ja mam Mozille Firefox i mi bardzo dobrze dziala :)
Obrazek
"Podwojny wiotki, prawie jak murzynski"
"Podwojny wiotki, prawie jak murzynski"

Linie obsluguje
R-11 Kleszczowa
chruscik
Znawca
Znawca
 
Posty: 382
Dołączył(a): So cze 04, 2005 6:53 pm
Lokalizacja: 100lica - Ochota

Postprzez Piotr » Pn paź 10, 2005 10:05 pm

To że nie dodaje zdjec do newsow nie znaczy ze "dbam o serwer" :) Tak akurat ostatnio jest ze nie ma zdjec. A co do zdjec zamiesczanych na forum apelowalem juz kilka razy w tej sprawie.
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez siema » Wt paź 11, 2005 4:17 pm

...tzn. mogą być ale żeby nie rozciągały forum poza wielkość okna przeglądarki. Tak dla przypomnienia.. :)
Avatar użytkownika
siema
Znawca
Znawca
 
Posty: 403
Dołączył(a): Śr gru 08, 2004 8:28 pm
Lokalizacja: Warszawa Żoliborz


Powrót do Błędy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron