kucio napisał(a):ja pierdole ludzie wy jacyś ograniczeni jesteście...
popieram w całej rozciągłości wypowiedzi, ale boję się że znów się zacznie dyskusja o gustach.p.s. co do stacji Pl. Wilsona (...) Moim zdaniem stacja wyjątkowo wyróżnia się spośród wszystkich i jest zaprojektowana elegancko z fantazją i dodatkowo leży w wyjątkowej dzielnicy! (za chybione uważam jedynie kolosalne napisy z nazwą placu)
komunikaty były od początku.siema napisał(a):Dziś miałem okazję znów jechać na Marymont. Zaraz po wyjściu z pociągu na nowej stacji ekrany, a zaraz potem głos z głośnika poinformowały mnie że pociąg odjeżdża spowrotem za 6 minut. To dośc spora różnica w porównaniu do tego co było na początku, ale tym bardziej uważam, że to była kwestia dogrania sprawy.
przy dynamice ruchu na głównej linii i przy częstotliwości kursowania pociągów 2:50 nie da się inaczejwynika to z tego że pociąg z Marymontu przyjeżdża w nieodpowiednim momencie.
normalne jest, że każdemu podoba się co innego. Plac krytykowany jest zaniespójność, wiele sprzecznych elementów, rdzewiejącą blachę. Nie każdemu podoba się sklejkopodobna okładzina czy niedomalowany sufit/kolumny oraz zimne ławki.Drodzy wielbiciele metra nie wiem co was w niej tak denerwuje?!
To wiem, ale czas był inny. No nic pożyjemy zobaczymy, czy się wyrobią w podjeżdżaniu w odpowiednim czasie czy nie.MeWa napisał(a):komunikaty były od początku.
siema napisał(a):kucio napisał(a):ja pierdole ludzie wy jacyś ograniczeni jesteście...ograniczyło mnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości