Metro na Tarchominie

Ta kategoria poświęcona jest ogólnym tematom o Metrze Warszawskim. Wszystkie wątki tematyczne związane z Metrem w stolicy, zamieszcać proszę tu.

Moderatorzy: Piotr, Czarek

Metro na Tarchominie

Postprzez SbKuTbg » Wt gru 26, 2006 8:59 pm

gdybyście mogli to odpowiedzcie mi na moje pytanie czy będzie metro na Tarchominie?? a jeżeli ma być to czy są jakieś plany??
KaŻdY bEzSeNs Ma SwÓj SeNs Bo BeZsEnSu NiE bYłO bY sEnSu :>
Avatar użytkownika
SbKuTbg
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 47
Dołączył(a): N lis 26, 2006 8:56 pm
Lokalizacja: Tarnobrzeg

Postprzez MeWa » Cz gru 28, 2006 4:07 pm

na stronie Gronkiewicz-Waltz masz mapkę.
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez SbKuTbg » Cz gru 28, 2006 4:47 pm

Daj mi adres
KaŻdY bEzSeNs Ma SwÓj SeNs Bo BeZsEnSu NiE bYłO bY sEnSu :>
Avatar użytkownika
SbKuTbg
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 47
Dołączył(a): N lis 26, 2006 8:56 pm
Lokalizacja: Tarnobrzeg

Postprzez MeWa » Pt gru 29, 2006 12:46 am

:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez AndrzejH » Pt gru 29, 2006 12:54 am

O to jest w planie przedłużenie M1 dalej niż do stacji Młociny i to do tego na drugą stronę Wisły. Zaskoczony jestem, pierwszy raz to widzę.
Avatar użytkownika
AndrzejH
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 14
Dołączył(a): Cz lis 23, 2006 3:38 pm
Lokalizacja: KRK

Postprzez Aniaa » Pt gru 29, 2006 1:06 am

To chyba dlatego że nie jestes z Warszawy. Po Warszawie w ramach kampanii samorzadowo-prezydenckiej warszawiacy dostawali takie mapki z planem zagospodarowania warszawy przez najblizsze 2 kadencje. ja gdzies mam taka mapke :D
all political parties die at last of swallowing their own lies
Aniaa
Donator
Donator
 
Posty: 260
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 10:50 pm
Lokalizacja: Ursus

Postprzez siekacz » So sty 06, 2007 3:23 am

Z mapki wynika że połączą niektóre stacje metra i SKM. Wiedziałem!!!
siekacz
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 25
Dołączył(a): Wt lis 07, 2006 1:57 am
Lokalizacja: Milicz, 330 km od stolicy

Postprzez siema » So sty 06, 2007 5:06 am

To oznacza tylko że będą obok siebie, właściwie już są, więc już można powiedzieć że są połączone. Nic mniej nic więcej.
Avatar użytkownika
siema
Znawca
Znawca
 
Posty: 403
Dołączył(a): Śr gru 08, 2004 8:28 pm
Lokalizacja: Warszawa Żoliborz


Powrót do O metrze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

cron