Wykonawca dawno nadrobił opóźnienie, stacja jest teraz na etapie prac wykończeniowych i odbierania niektóych prac. Jednak wciąż jest jeszcze czas na poprawki. A zamknięcie stacji Plac Wilsona umożliwi potem prowadzenie jazd próbnych, które są koniecznością...Aufhauser napisał(a):Ciekawe tylko czy opóźnienie sześciomiesięczne jest dalej aktualne?
terminem był i jest 15 grudnia. Może nieco wcześniej, czytałaś pewnie, że stacja będzie gotowa do odbiorów w tym terminie...PearlEden napisał(a):ze stacja marymont miala byc otwarta w pazdzierniku czy w listopadzie?
stacja nie zmieniła swojego położenia, od zawsze była tam planowana. Myślę, że po otwarciu stacji Młociny przesuną sięPearlEden napisał(a): A i zawiodlam sie bardzo, ze myslalam ze koncowa stacja bedzie w MLOCINACH a nie w bielanach (dokl. w Hucie)....
nie każdy musi mieć wszystko pod nosem, a dojazd i tak będzie dobry...Pearleden napisał(a):Grrr... znow daleko z mojego domu...
Huta na wymarciu jest, poza tym Młociny już od dawna funkcjonują.PearlEden napisał(a):No niewiem, ale tym bardziej wkurza mnie ze czasem sie dzieje ze oni nazywaja ale okazuje sie ze to nie jest to miejsce. Tym bardziej mogli nazwac stacje Huta, chyba ze nazwali mlociny bo ladniesza nazwa, czy cos.
do stacji przy Hucie też będziesz mogła jeździć, zwłaszcza, że będzie gdzie zostawić rowerjakby rzeczywiscie byla stacja MLOCINY to bym dojezdzala sama quaden lub rowerem....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości