erotyczne metro

Ta kategoria jest poświęcona taborowi Metra Warszawskiego, a więc można tu poruszać tematy wagonów rosyjskich z serii 81 jak i składów Metropolis produkcji Francuskiej.

Moderatorzy: Piotr, Czarek

erotyczne metro

Postprzez Piotr » So lis 23, 2002 4:59 pm

Gdy założyłem pierwsze forum , pojawił się ciekawy temat, który chciałbym teraz tu przedstawić. Niejaki Pee-Jay napisał:

:arrow: "Alstomowe wagony calkiem mi sie podobaja choc na projektach prezentowaly sie nieco lepiej. Mysle o projektach z czasow gdy jeszcze Alstomy nie trafily do Wa-wy. slyszalem ostatatni ciekawy komentarz odnosnie tych wagonów - ze sa erotyczne. A to za sprawa stalowych rur wewnatrz wagonow, kojarzacych sie moze nieco z klubami go-go. No i ten czerwony kolor....
Slyszalem ze problemy nowych wagonow wynikaja z zastosowania systemu ABS. Ciekawe czy uda sie rozwiazac ten problem
Ulala! jak fajnie, jestem pierwszy w dzialae ALSTOM...
pzdr all"

Pozdrwaiam Pee-Jaya, musicie przyznać iż ciekawe spostrzeżenie :P
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Venerable » Śr kwi 23, 2003 10:47 am

Pytanie skad wie jak wygladaja rury w klubie go-go :)
Venerable
 

Postprzez Piotr » Śr kwi 23, 2003 10:13 pm

Venerable napisał(a):Pytanie skad wie jak wygladaja rury w klubie go-go :)


Heh, skąd wiedział on (Pee-Jay) czy skąd wiedziały te koleżanki wygłupiające się przy tych "rurkach" :lol: ?
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Banan » Śr cze 18, 2003 1:20 pm

Raz pewna młoda pani trzymała się rurki i metro wjechało na stacje. Ona tego nie zauważyła bo rozmawiała przez kom. i jak już metro zachamowało to Pani obkręciła się 2 razy i....... :D
Banan
 

Postprzez MeWa » Śr cze 18, 2003 1:27 pm

hehe... gdzie przez komórkę?? W metrze jest zasięg wyłącznie na stacji Centrum!!
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Piotr » Śr cze 18, 2003 4:03 pm

MeWa napisał(a):hehe... gdzie przez komórkę?? W metrze jest zasięg wyłącznie na stacji Centrum!!


A może była to blondynka :rotfl:
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Banan » Śr cze 18, 2003 6:16 pm

Naprawdę miała komórkę w ręku może coś odsłuchiwała :brawo: ale komórkę miała na pewno albo próbowała się gdzieś dodzwonić :lol:
Banan
 

Postprzez Piotr » Cz cze 19, 2003 8:15 pm

Banan napisał(a):Naprawdę miała komórkę w ręku może coś odsłuchiwała :brawo: ale komórkę miała na pewno albo próbowała się gdzieś dodzwonić :lol:


Tylko pogratulowac takiej Pani. BTW komórki lepiej wyłaczać przed wejściem do metra, strasznie szybko się czerpia bo szukają zasięgu. Zawsze trzeba pamiętać aby je wyłączyć. Jest też druga strona medalu. Najczęsciej własnie komórki kradną przed wejściem do metra kiedy każdy je wyłacza. Ludzie są nieuwazni :mur:
Avatar użytkownika
Piotr
Administrator
Administrator
 
Posty: 337
Dołączył(a): Pn lis 11, 2002 1:45 pm
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Banan » Cz cze 19, 2003 9:31 pm

Często też widzę że ludzie próbują wysyłać sms-y za każdym razem słyszę taki BIP! :D :D
Banan
 

Postprzez MeWa » So cze 21, 2003 7:59 pm

Kiedyś miałem taką koleżankę, że gdy wsiadła do wagonu inna osoba, której ta koleżanka nie lubiła, to ta koleżanka wyjęła telefon i zaczęła udawać, że rozmawia... Bynajmniej nie było to na A-13. Stopień głupoty bywa różny
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Banan » So cze 21, 2003 8:58 pm

Ludzie wtedy często mówią CO TO KOMÓRKA NIE DZIAŁA a gdyby wiedzieli że nie ma zasięgu to by się kapnęli o co chodzi :oczko: A podobno zasięg ma być w 2006 ciekawe :lol:
Banan
 

Postprzez MeWa » So cze 21, 2003 9:07 pm

Na stacji A-13 już jest. Wkrótce później miał być na Świętokrzyskiej i Ratuszu, ale jakoś od dłuższego czasu nie ma. Dopiero później są pozostałe stacje. Nie mamy się co łudzić - zasięg będzie tylko na stacjach. Szkoda, że będzie - sygnały od komórek będą zagłuszać odgłosy z metra, komunikaty...
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Banan » So lip 12, 2003 9:20 pm

Jaki popularny temat Zobaczcie ile wyswietlen :D :D
Banan
 

Postprzez MeWa » Wt lip 15, 2003 7:56 pm

no cóż... jak ktoś nie potrafi zabrać głosu w dyskusji, to go tylko jedno interesuje
:( Błądzić jest rzeczą ludzką
Avatar użytkownika
MeWa
Big Boss
Big Boss
 
Posty: 1436
Dołączył(a): Pn maja 05, 2003 6:24 pm
Lokalizacja: Warszawa - Ochota

Postprzez Gdynianin » So lis 08, 2003 9:28 pm

A wszystkie sieci mają zasięg na stacji centrum czy tylko idea? Idea ma reklemę w tv na stacji wierzbno
Gdynianin
 

Następna strona

Powrót do Tabor metra

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron